Malik XB 6 Junior Hockeystick | 4250980558275

De Malik XtremeBow 6 Junior is een soepele stick uit de collectie van Malik en ideaal voor de beginnende speler. De stick is gemaakt van Japans Carbon.
De stick heeft een ronde shaft voor het snel switchen van de grip en snelle dribbels. Het ‘Touch compound’ zorgt voor extra nauwkeurigheid en optimale balcontrole. De stick bestaat voor 15% uit carbon voor extra slagkracht. Het overige deel bestaat uit 5% aramide en 80% glasfiber. De carbon biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere duurzaamheid en slijtvastheid.
De kromming van 24,5mm op een hoogte van 210mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk de sleeppush kan uitvoeren. De Extreme Low Bow-curve is bij uitstek geschikt voor de dribbelaar en strafcorner specialist.
De stick beschikt over een maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

prijs: 59.95  (klik hier voor meer informatie)